Container transport Rotterdam

15 July 2016

Container transport vanuit Rotterdam naar diverse bestemmingen

U bent op zoek naar mogelijkheden betreffende container transport in Rotterdam? Dan bent u bij Bapies shipping & air cargo helemaal aan het juiste adres! Wij verzorgen al uw transport op professionele wijze, waarbij een veilige en accurate werkwijze centraal staat. Wij dragen er de grootste zorg voor dat uw zending veilig op de plek van bestemming aankomt.

Container transport Rotterdam

Een uitstekende ligging

Omdat wij gelegen zijn aan de zuiderzijde van onze havenstad, hebben wij een snelle verbinding naar diverse luchthavens. Ook bevinden zich in de buurt grote containerterminals waardoor wij uw container transport vanuit Rotterdam uitstekend kunnen verzorgen. Zowel nationale als Europese bestemmingen zijn voor ons geen probleem. Daarnaast houden wij ons bezig met consolidatie van goederen en transport, NVOCC en expeditiewerkzaamheden voor zowel luchtvracht als zeevracht. Als ervaren expediteur kunnen wij uw zorgen volledig uit handen nemen, denk bijvoorbeeld aan het regelen van de juiste documenten voor de douaneprocedure, eventuele verzekeringen en het vervoer vanaf de haven.

Omdat wij veel ervaring hebben en nauwe banden met buitenlandse partners, kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Dit betekent dat wij ook regelmatig aanbiedingen hebben voor uw vracht. Houd dus zeker onze website in de gaten om op de hoogte te blijven!

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie over container transport vanuit Rotterdam? Of heeft u een vraag over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op en maak uw wensen kenbaar, wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op de website, of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact         Speciale Aanbiedingen