Expediteur Rotterdam

15 July 2016

Bij de expediteur Rotterdam staat u als klant centraal

Bent u op zoek naar een expediteur in Rotterdam? Maak dan kennis met Bapies Shipping & Air Cargo, waar u als klant altijd centraal staat. Wij zijn niet zomaar een expediteur, wij staan namelijk altijd voor u klaar en kwaliteit gaat bij ons voor kwantiteit! ‘U vraagt, wij draaien’ is dan ook onze lijfspreuk!

Wij regelen zowel lucht- als zeevracht

Ons transportbedrijf bestaat uit een jong en gedreven team van cargo experts. Zij nemen uw zorgen uit handen en regelen ieder soort transport, voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Wij houden ons onder andere bezig met consolidatie van goederen en transport. Wanneer uw zending niet groot genoeg is om een container te vullen dan combineren wij uw zending met andere zendingen die dezelfde bestemming hebben. Op deze manier bespaart u een hoop geld. Ook regelen wij als expediteur uit Rotterdam werkzaamheden voor zowel zeevracht als luchtvracht. Dankzij onze uitstekende ligging aan de haven hebben wij een snelle verbinding met luchthavens en dergelijke. Hierdoor kunnen wij nagenoeg iedere klant van dienst zijn, of het nu gaat om volledige container verschepingen, zware ladingen of rollend materiaal.

Expediteur Rotterdam

Neem gerust contact op

Kortom, voor al uw transport kunt u rekenen op de uitstekende service van de expediteur in Rotterdam. Wij gaan nét even een stapje verder voor onze klanten, een persoonlijke service staat bij ons immers hoog in het vaandel. Bent u enthousiast geworden en wenst u meer informatie? Of wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij vertellen u graag meer.

   Contact         Speciale Aanbiedingen