Logistiek bedrijf Rotterdam

15 July 2016

Logistiek bedrijf uit Rotterdam; maak kennis met Bapies Shipping

Bapies Shipping & Air Cargo heeft uitstekende verbindingen naar diverse luchthavens alsmede goede uitvalswegen naar diverse nationale bestemmingen. Daarom kunt u bij ons logistieke bedrijf te Rotterdam uitstekend terecht voor al uw zendingen wereldwijd. Dankzij ons ruime netwerk zijn wij in staat om het volledige transport van begin tot eind te verzorgen. Zo bent u ervan gegarandeerd dat uw zending onaangetast op de plaats van bestemming aankomt.

Een persoonlijke service staat centraal

Wij zijn een jong en snel groeiend logistiek bedrijf uit Amsterdam, waar kwaliteit en een persoonlijke service centraal staat. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij ieder soort transport voor u verzorgen en kunnen we met u meedenken over een passende oplossing. Als expediteur kunnen wij daarnaast ook de douaneprocedure voor u regelen. Wij regelen de juiste documenten, eventuele verzekeringen en het vervoer van en naar de haven. Hierdoor weet u zeker dat er niets over het hoofd wordt gezien en hoeft u enkel te vertrouwen op onze service.

Logistiek bedrijf Rotterdam

 

Wij denken met u mee

Onze cargo experts regelen iedere soort transport, voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Ook internationale zee- of luchtvracht is bij ons in goed handen, evenals pakket- en geschenkladingen. Wij zorgen ervoor dat wij voor ieder transport een passende oplossing kunnen bieden. Zo is het ook mogelijk om uw zending met andere zendingen te combineren. Deze hebben dan uiteraard dezelfde bestemming. Hierdoor hoeft u niet voor een hele container te betalen! Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons logistiek bedrijf te Rotterdam en maak uw wensen bij ons kenbaar. Wij denken graag met u mee en kunnen u vrijblijvend adviseren.

   Contact         Speciale Aanbiedingen