Luchtvracht

15 July 2016

Uw luchtvracht overlaten aan een ervaren transportbedrijf?

U bent op zoek naar mogelijkheden betreffende luchtvracht en zodoende bent u terecht gekomen bij Bapies Shipping & Air Cargo. Wij kunnen uw zendingen wereldwijd transporteren en regelen indien nodig alle officiële documenten. Kwaliteit gaat bij ons voor kwantiteit, waardoor wij continu scherpe prijzen kunnen aanbieden. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan direct contact op, wij vertellen u graag meer.

Luchtvracht

Al uw transport in goede handen

Wij hebben de beschikking over een ruim netwerk van professionals, waardoor zowel uw zeevracht als luchtvracht bij ons in goede handen is. Tevens hebben wij een zeer gunstige ligging. Wij zijn namelijk gevestigd in de havenstad Rotterdam, waardoor wij mooie snelle verbindingen hebben met luchthavens. Dit geldt tevens voor uitvalswegen richting nationale én Europese bestemmingen. Bekijk ook eens de aanbiedingen op onze website! Wellicht zit er een gewenste bestemming tussen.

Service hoog in het vaandel

Wij zijn een expediteur waar service nog echt hoog in het vaandel staat. Dit betekent dat wij uitgebreid de tijd nemen om naar u te luisteren en altijd een passende oplossing bieden betreffende uw luchtvracht. Tevens kunnen wij zeevracht verzorgen zoals volledige container verschepingen en verscheping van zware lading. Onze cargo experts regelen alle soorten transport voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Neem dus gerust contact op om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken middels het contactformulier op de website, of bel ons even.

   Contact         Speciale Aanbiedingen