NVOCC

15 July 2016

Het NVOCC transportbedrijf uit Rotterdam biedt een optimale service

Bent u op zoek naar een NVOCC transportbedrijf? Dan laten wij u graag kennis maken met Bapies shipping & air cargo, waar wij een optimale persoonlijke service bieden. Maak gerust eens uw wensen bij ons kenbaar, dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wij dragen zorg voor uw zending

Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met ruime ervaring. Als expediteur kunnen wij al uw transport over zee en in de lucht verzorgen. Dit wordt ook wel NVOCC genoemd. Tevens verzorgen wij alles wat hierbij komt kijken, denk bijvoorbeeld aan het nodige papierwerk en de verzekeringen. Zo weet u zeker dat er niets over het hoofd wordt gezien en dat alles perfect geregeld wordt. Dankzij onze nauwe banden met buitenlandse partners, kunnen wij garanderen dat uw zending veilig op de plaats van bestemming aankomt.

NVOCC

Wereldwijd transport

Wij kunnen al uw transport wereldwijd regelen. Ook zware ladingen of rollend materieel is voor ons geen probleem. Daarnaast kunnen wij ook geschenk- of pakketladingen verzorgen, per lucht- of zeevracht. Indien uw zending niet groot genoeg is om een container te vullen, dan verzorgen wij consolidatie met andere zendingen. Zo hoeft u niet voor een hele container te betalen. Als NVOCC transportbedrijf denken wij dus graag met u mee. Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

   Contact         Speciale Aanbiedingen