Transportbedrijf Rotterdam

15 July 2016

Het transportbedrijf uit Rotterdam regelt al uw transport wereldwijd

U bent op zoek naar een transportbedrijf te Rotterdam en zodoende bent u bij Bapies Shipping & Air Cargo terecht gekomen. Ons jonge bedrijf biedt een ruim scala van professionele diensten aan op het gebied van transport. Wij kunnen uw containers en pakketten wereldwijd vervoeren en regelen zowel particulier als zakelijk gebruik.

transportbedrijf rotterdam

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ons transportbedrijf is gevestigd in Rotterdam aan de zuiderzijde van onze prachtige havenstad, in de buurt van grote containerterminals in Rotterdam-Europoort. Hierdoor hebben wij een snelle verbinding naar de luchthavens én goede uitvalswegen naar diverse nationale en Europese bestemmingen. Dit betekent dat wij ieder soort transport over de gehele wereld kunnen verzorgen, of het nu gaat om volledige container verschepingen of expeditie werkzaamheden voor zee- of luchtvracht. Wij beschikken over een ruim netwerk van professionals die wij, indien nodig, inschakelen om het complete transport te verzorgen. Hierdoor nemen wij uw zorgen compleet uit handen en kunnen wij garanderen dat de lading veilig aankomt op de plaats van bestemming.

Niet alleen hebben wij als transportbedrijf uit Rotterdam de nodige ervaring. Wij combineren dit graag met een persoonlijke service, waarbij een heldere communicatie centraal staat. Onze droom is om nog meer vestigingen te open. Echter zal kwaliteit altijd voor kwantiteit blijven gaan en staat u als klant centraal. Daarom hanteren wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u meer weten over onze service of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier of bel ons even. Wij staan u graag te woord.

   Contact         Speciale Aanbiedingen