Zeevracht

15 July 2016

Uw zeevracht overlaten aan een ervaren expediteur

U bent op zoek naar mogelijkheden betreffende zeevracht? Dat treft, want bij Bapies shipping & air cargo kunnen wij iedere zending voor u transporteren naar diverse bestemmingen. Dankzij onze uitstekende ligging in de haven van Rotterdam, beschikken wij over goede uitvalswegen naar zowel nationale als Europese bestemmingen. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn, dan kunnen we de mogelijkheden overwegen en een passende oplossing voor uw transportprobleem bieden.

Als allround expediteur kunnen wij u van diensten zijn op de volgende gebieden:

  • Volledige container verschepingen
  • Zware ladingen
  • Rollend materiaal
  • Geschenk/pakketladingen
  • Lucht- en zeevracht, zowel nationaal als in Europa

zeevracht

Uw zending compleet verzorgd

Tevens kunnen wij uw zorgen betreffende wettelijke verplichtingen uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan de douaneprocedure en eventuele verzekeringen die geregeld moeten worden. Ook zorgen wij ervoor dat uw zending veilig en onaangetast op de plek van bestemming wordt afgeleverd. Dankzij onze nauwe contacten met buitenlandse partners kunnen wij dit allemaal voor u regelen.

Wij staan voor u klaar

Uw lucht- en zeevracht vanuit Rotterdam is bij ons in goede handen. Ons ervaren team staat klaar om u van dienst te zijn en regelt alles betreffende het importeren en exporteren van uw goederen. Bij ons staat de klant altijd centraal en daarbij hanteren wij zeer scherpe prijzen. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met ons hoofdkantoor. Wij staan u graag te woord.

   Contact         Speciale Aanbiedingen